dissabte, 24 de febrer del 2024

Cues de pansa

 Amb aquesta ja han estat dues les vegades que m'he oblidat d'enviar-vos aquest escrit. I sort de la resta de l'equip que m'ho han fet veure! Si no, potser no me n'hauria adonat fins ves a saber quan.

Aquest cap de setmana, l'assemblea pagesa ha convocat una trobada per mirar d'encarar les diverses problemàtiques del camp. La trobada és oberta a tothom, pagesos i no pagesos, perquè la sobirania alimentària no depèn només dels productors i l'administració. En aquests moments hi ha més de dues-centes persones inscrites. Esperem que en puguin sortir propostes que realment ens facin avançar cap aquesta imprescindible sobirania abans que la problemàtica sigui irreversible. Encara sou a temps de participar, si podeu. Aquest és l'enllaç per inscriure-s'hi: https://my.liberaforms.org/assemblea-25-de-febrer


Canviant de tema, la setmana vinent s'incorpora al nostre equip la Lívia. Biòloga de formació i amb un màster en sòls i canvi global, esperem que els seus coneixements s'afegeixin als de la resta de l'equip i puguem continuar adaptant amb encert la nostra tasca, la producció d'aliments, davant els canvis que ja s'estan produint al nostre entorn com ara la sequera i la pujada de les temperatures.

Aprofito el moment també per agrair a en Joaquim Alemany, que deixarà de formar part de l'equip, la seva implicació en el nostre projecte des de que va començar a formar-ne part i el seu bon caràcter i saber fer. Sempre serà molt ben rebut.

Bona setmana, salut i bons aliments.

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada