dijous, 25 de gener del 2024

"Col arriesgada"

 Bon dia!

Tot i que encara ens queden molts fruiters per podar, aquesta setmana ja hem començat a preparar els camps per les primeres sembres i plantades de primavera. No s'hi val a badar! Tot i que la pluja segueix sense arribar, esperar al darrer moment per preparar els camps pot endarrerir considerablement les tasques preparatòries i, com a conseqüència, la sembra i la collita. D'aquí tres setmanes sembrarem les patates i les primeres pastanagues i ravenets, a més de continuar amb altres conreus com els enciams o les cols.

Avui us volem explicar una anècdota ben divertida. De pas servirà per comprovar si a algú de vosaltres li passa alguna cosa similar. Una bona amiga i consumidora dels nostres productes des de fa 20 anys, ens ha enviat les següents captures de pantalla del nostre catàleg:

Què us sembla? Fa riure, no? 

Probablement el navegador té activada la traducció automàtica o alguna cosa similar. Ara, que traduir "tomata de sucar pa" per "tomate de azucar pan", o "col arrissada" per "col arriesgada", sembla més d'una intel·ligència artificial precària més que no pas d'un traductor agosarat.

I per acabar, us convidem al 3er mercat de moneda lliure (G1) que farem al Parc i que organitza el grup G1 Empordà. Serà aquest mateix diumenge.


Bona setmana, salut i bons aliments.

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada