dijous, 24 de juny del 2021

Espiral acabada!

Tenim l'espiral per la carbassa de fregall acabada! Acabada i en marxa: hi hem trasplantat la lufa i ja  està creixent ràpidament. Totes les cucurbitàcies, que és la família a la que pertany aquesta planta, germinen fàcilment (si el sòl és prou calent) i per això és interessant de sembrar-les directament, sense fer-ne un planter previ. En aquest cas nosaltres vam decidir fer planter perquè veiem a venir que tot plegat se'ns allargaria una mica i no volíem fer tard. Aquí teniu un parell d'imatges d'aquest "monument" viu.

De tant en tant us anirem fent arribat alguna imatge de com evoluciona tot plegat. És clar que també podeu venir a veure-ho en directe. Aprofitem per a recordar-vos, als qui us pugui afectar, que a partir del dia 3 de juliol i fins al 28 d'agost obrirem també els dissabtes. I que durant aquesta temporada canvia el nostre horari d'obertura, també el dels dimecres, que serà de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 de la tarda. Això afecta especialment els que veniu a recollir la comanda a casa nostra.

Per acabar us volíem comentar que les maduixeres ja van de baixa i que pràcticament no estan fent maduixes. D'altra banda sembla que les meloneres vagin més avançades que altres anys. Potser en dos o tres setmanes ja podrem tastar els primers melons!

Les novetats d'aquesta setmana són l'alfàbrega i el pebrot verd per escalivar. Ah! i el gaspatxo, tot i que aquest darrer malauradament no és possible oferir-vos-el als mercats.

Apa, salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada