dijous, 14 de gener del 2021

Ja hi tornem a ser!

 Bon dia i bon any!

A priori sembla que aquest any no han de canviar gaire les coses, si més no durant el primer semestre. Amb una mica de sort, a partir de l'estiu, o això diuen, podrem tornar a relacionar-nos, més o menys, com teníem el costum de fer-ho. 

Nosaltres el 2021 l'encetem amb el propòsit ferm de fer molts canvis, moltes millores. Si fa temps que ens seguiu ja sabreu que els canvis formen part del nostre ADN. Som inquiets de mena. Però enguany els canvis no seran només d'imatge, que també, o de tècniques de cultiu, si no que també seran estructurals i de fons. Vosaltres en notareu alguns, com la reestructuració del web i de la botiga, però la major part seran canvis interns: de gestió, d'organització del treball, d'enfoc, ... Uns canvis que a nosaltres ens renovin la il·lusió de desenvolupar la tasca que fem i que a vosaltres us facilitin l'accés a uns aliments que us aporten salut i plaer, alhora que feu més possible un canvi en el rumb d'aquesta societat: consumint localment i afavorint el teixit social i la pagesia, disminuint la petjada de CO2, recolzant el manteniment i la creació del paisatge, reduint la contaminació de les terres, l'aigua i l'aire que respirem, ... 

L'objectiu de fons és ambiciós i, a més, és el motor de tot plegat: millorar el món on vivim. De vegades el nostre dia a dia fa que el perdem de vista i ens quedem encallats en coses que realment són irrellevants. 

Encetem doncs aquest any amb la ferma intenció de no perdre el nord, de gaudir del moment, de compartir il·lusions i de treballar per a que un altre món sigui possible.

Salut i bons aliments!

Enric

Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada