dijous, 21 de novembre del 2019

Ja en tenim un altre!

Bon dia!

La setmana passada, poc després d'escriure que qualsevol dia podia fer una gebradeta i quedar-nos sense pebrots, albergínies i tomates, es va fer de dia i vam contestar que el moment ja havia arribat. Encara hi havia alguns fruits aprofitables, però les plantes ja han dit prou després que l'episodi es repetís fins ahir, que ja van començar a pujar lleugerament les temperatures. Els pebrots per escalivar i les tomates encara aniran fent perquè les tenim a l'hivernacle, però pocs fruits més donaran.

El bròquil morat s'ha quedat molt aturat. Aquesta setmana us l'havíem ofert i quan el vam anar a collir vam veure que no us en podíem servir. Esperem que vagi fent. Si a la propera comanda encara no estan bé, us posarem bròquil verd. Això si no ens dieu el contrari.

Com a novetat, dir-vos que hem comprat un hivernacle de segona mà. Des que tenim la parada de Torroella anem una mica justos de cultius que necessiten protecció. Tenir enciams, bledes, ruca i canonges durant els mesos freds i amb continuïtat, és una tasca impossible sense aquesta protecció. I avançar tomateres i cogombres per tenir-ne ben bé un mes abans del que tocaria, tampoc és possible sense un mínim hivernacle. Ara ens queda la feina, que no és poca, d'anar a Sant Jordi Desvalls a desmuntar-lo i dur-lo cap a Albons. Ja us dic que serà la setmana després del pont de desembre. Ho comento per si algú té disponibilitat i s'anima a donar-nos un cop de mà.


Doncs apa, això és tot per avui.
Que tots plegats tinguem una setmana plena d'encerts.

Salut, Llibertat i República!
Enric
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada