dijous, 14 de novembre del 2019

In extremis

Bon dia!

Punyetera inestabilitat. Dimecres ens vam aventurar a treballar alguns camps per a poder fer les darreres sembres de l'any. El sòl encara era un xic massa humit pel nostre gust. Li faltaven un parell de dies de tramuntaneta per estar més en saó i poder fer les feines com cal. Però no ens vam refiar de les previsions meteorològiques que ens interessaven (n'hi havia de contradictòries segons on les consultàvem) i vam tirar pel dret. I sort! Ahir, in extremis, vam sembrar, vam poder calçar porros i calçots i fer altres feinetes, just abans que comences a ploure. No és que plogués molt, però prou per a que els camps ens quedin enfangats per uns quants dies més. En aquesta època de l'any i sense la tramuntana no hi ha camp que s'eixugui.

Ahir ens van arribar dos productes d'altres companys que feia dies que no teníem: les olives d'en Javier de Biorafales, del Matarranya, i les mels de timó i bruc de l'Àlex de Lliurona. I per part nostra, ja us podem tornar a oferir col kale, calçots i canonges. El que no sé és quantes setmanes més podrem tenir pebrot, albergínia i tomata. Qualsevol dia d'aquests fa una gebradeta i ens en quedem sense.

Per acabar, i per si a algú li pot interessar, adjunto el programa del IV Taller de petits operadors agroalimentaris que es fa el dimecres 27 a Monells, i on participem explicant el nostre funcionament.


Salut, Llibertat i República!
Enric
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada