dijous, 28 de novembre del 2019

Tenim càmera nova!

Bon dia!

Continuant amb la nostra incapacitat per estar quiets, ahir vam anar a desmuntar una càmera frigorífica a Canovelles. La caixa de camió que ens ha acompanyat els darrers 15 anys, fent les tasques de nevera, té una eficiència energètica minsa, és poc pràctica i, a més, se'ns ha anat quedant petita. Wallapop està passant a ser una eina d'estalvi important per a nosaltres. En aquest cas ha estat com si ens hagués tocat la loteria sense jugar-hi. Sense misteris: hem pagat 1300 € per una càmera frigorífica doble, amb una part de nevera i una de congelació, que fa 6m x 4m. Nova i de les econòmiques pot pujar, com a mínim, uns 12.000 + IVA. I està impecable!. Doncs això, que ja podem estar contents perquè ens ha tocat la loteria. Aquí la teniu abans de desmuntar-la.


Parlant d'una altra cosa, ja hem despenjat les tomates del nostre catàleg. Estan molt apurats i només collim engrunes. Som a finals de novembre, per tant no ens podem queixar. La temporada ha estat prou llarga. Per contra hem incorporat la xicoina. Com sempre estan espectaculars. És ben bé com un enciam d'hivern. Pels que no la conegueu, la xicoina és una mena d'escarola de fulla llisa. Té un punt d'amargant característic i una textura ferma. Només amb una en teniu gairebé per a fer una amanida per a cada dia de la setmana.

Una altre novetat al catàleg són els kiwis. Estem pendents de trobar un dia per anara fins a Elna, a la Catalunya nord. Coneixem uns productors d'allà que els tenen boníssims. Mentre no trobem el dia, us n'oferirem de Cantàbria, que ens arriben a través d'Hortec. De totes maneres, si voleu fer una escapada a Elna, podeu comprar els kiwis directament a la seva finca i fins i tot collir-vos-els vosaltres mateixos. Si seguiu aquest enllaç tindreu el contacte i més informació sobre el que fan.

Àpali, molt bona setmana!

Salut, Llibertat i República
Enric
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada