divendres, 26 de juliol del 2019

Cebes trompeteres


Bon dia!

Cap inspiració per explicar-vos com ens ha anat la setmana i quines perspectives tenim per als propers dies. Cap inspiració per omplir aquesta pantalla en blanc que cada setmana em trobo davant i omplo de mots que gairebé s'escriuen sols. La calor, el cansament o l'edat sempre ens serveixen de bones excuses per justificar-ho gairebé tot. No m'hi vull aferrar, tot i que de ben segur hi posen el seu granet d'arena. De totes maneres vaig a intentar-ho, encara que sigui amb un èxit limitat.

Hem començat la collita de la ceba seca. Enguany algunes varietats han quedat petites i s'han trompat. Trompat vol dir que han fet flor. Aquí en teniu una imatge


Cap cosa gaire especial fins aquí. El més espectacular del tema ha estat veure i sentir com feia sonar la trompa de ceba la Mireia, fent servir només un cúter i la seves habilitats musicals. Però no només ha estat ella, alguns nens que han participat en l'activitat "Fem sonar la natura" també han pogut comprovar el so peculiar d'aquest espigall florit. N'arribem a fer bestieses!

Per cert, que si voleu conèixer la cançó improvisada i saber-ne la tècnica, els propers dijous oferim el nostre espai com a punt de trobada sobre el tema. Hi esteu convidats!


Endavant!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada