dimarts, 24 de juliol del 2018

La terra agombolada

Bon dia!

Em plau molt anunciar-vos que teniu l'oportunitat d'apuntar-vos a una nova proposta agrocultural que farem cada dimarts a la tarda a la nostra finca:

La terra agombolada

La terra ens ofereix pràcticament tot allò que ens és més essencial per viure. Per això creiem que cal tenir-ne una cura especial, tractar-la amb estima, agombolar-la tendrament. Estimar la terra és tenir cura del sòl, procurar gran riquesa biològica a l’entorn. Estimar la terra és, també, cantar a ple pulmó o a cau d’orella les cançons dels avis, dir les paraules dels poetes, gaudir de la cultura pròpia sense complexos. Amb aquest esperit, us convidem a passejar per una horta de la plana de l'Empordanet: el Parc Agroecològic d’Albons. Us la mostrarem vestida de cançons i poesia, perquè pugueu descobrir tots els colors i perfums del nostre paisatge.


Si voleu inscriure-us-hi, ho podeu fer a través d'aquest formulari:


Us agrairíem molt que ho féssiu córrer entre la gent que creieu que poden estar-hi interessats. Necessitem tota la difusió possible per fer realitat aquesta iniciativa que neix amb molta il·lusió i amb moltes ganes de fer passar una bona estona, tot descobrint curiositats dels conreus i cançons d'arrel lligades a la terra i a l'Empordà.

D'altra banda us vull comentar que aquesta setmana hem recuperat la nostra relació amb els productors de fruita amb els que treballàvem fa uns anys. Davant la dificultat de trobar fruita ecològica de qualitat, hem decidit desplaçar-nos on calgui per aconseguir-la ja que darrerament, excepte algunes excepcions, no estàvem gens contents del que ens arribava. Esperem que aquest esforç el veieu reflectit al vostre pal·ladar.

Ah! Per cert, ja comencem a collir meló!!!

Una abraçada.
Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada