dijous, 11 de maig del 2017

Adéu, adéu ...


Bon dia,

Ara sí que momentàniament ens hem quedat sense pastanagues i porros. Tot ben espigat i, de fet, ja trinxat amb el tractor. Haurem d'esperar unes setmanes per tornar a tenir-ne. Us mostro dues imatges del camp de pastanagues: flor de pastanaga i el tractor amenaçant de trinxar-les.


Durant aquest període en tindrem, de tots dos productes (pastanaga i porro), però els haurem de comprar fora. Ves quin remei. Algú qui m'ha dit que així, quan tornin a haver-n'hi, els gaudirem amb més ganes. Segurament ...
D'altra banda, si tot va bé, aquesta setmana vinent ja us oferirem cireres del nostre company Josep, de Fruites Montmany. Dic si tot va bé per què en té molt poquetes encara i és possible que no n'hi hagi prou per atendre'ns a tots el que li en demanem. Jo les he posat al catàleg, però no estic del tot segur si us les podré servir.

I per acabar un parell de cosetes més.
Una imatge d'un racó del camp de patateres. Una mostra de la gran collita que tindrem ;-)

I comentar-vos que des de fa unes setmanes ja tenim el nostre domini .cat. Vaja, que si voleu accedir al nostre web, ho podeu fer des de www.parcagroecologic.cat

Àpali, bona setmana i bons aliments, encara que en aquesta època no puguin ser gaire variats, vull dir de productes de l'hort.

Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada