dijous, 4 de maig del 2017

Així ho tenim


Fa dies que us parlo poc de com estan els camps. Avui us en faré cinc cèntims.

Les gebrades de dies enrere van deixar tocadetes algunes plantes de l'hort. Sobretot patateres i una mica les mongeteres. Però el que em va sorprendre més és com van quedar, divendres passat al matí, les fulles de les figueres. Sort que a hores d'ara ja tenen un altre aspecte ben diferent.

Tot el que hem anat plantant està creixent a bon ritme, malgrat aquests vaivens meteorològics. Ahir vam fer una bona plantada: moniatos, pebrots, albergínies, melons, síndries, carbassons, ... i avui seguim amb més enciams, més remolatxes, més pebrot, més meló i més síndria.

Enguany provarem una varietat nova de meló, de cicle una mica més curt. Generalment comencem a collir la darrera setmana de juliol, però el cert és que ben bé un mes abans ja venen de gust. A veure si tenim sort, en collim abans i surten tan bons com els que venen més tard.

La càmera de fotos del mòbil m'està fent la guitza i les fotos surten fatal. De totes maneres m'he atrevit a enviar-vos aquestes dues imatges de les tomateres, per anar fent boca. Però vaja, un mes més no els hi treu ningú.  



D'altra banda espero que aquesta setmana us puguem continuar servint pastanagues de les nostres, però no puc assegurar-vos res. Ahir passant pel camp ja vaig veure unes quantes flors de pastanaga, mal senyal ... I ja fa dies que cada cop ens costa més de trobar-ne que estiguin en bones condicions. Fins d'aquí a un mes no arribaran les següents. No ho hem fet mai, però aquest any ja hi ha diverses persones que ens han dit que mirem d'aconseguir-ne d'algun altre pagès. En conec algun del Vallès que potser ja en té. Ho preguntaré ....

Per acabar, recordeu que podeu venir a veure l'hort quan vulgueu, però millor feu una trucada abans, no sigui que us trobeu la porta tancada ;-)

Salut i bons aliments!
Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada