dijous, 5 de febrer del 2015

Massa fenòmens "excepcionals"

Ja podeu suposar que no tenim gaire coses boniques a dir després de la visita d'aquesta esbojarrada tramuntana: plàstics dels hivernacles trencats de nou (aquest any, i acaba de començar, ja són dos cops), arbres trencats a les taques vegetals, la paret nord d'un cobert malmesa, ... i les plantes al camp ben marejades i amb fulles esmicolades.

Ahir a la matinada, segons l'estació meteorològica de Bellcaire, el vent va bufar amb ratxes sostingudes de fins a 111 Km/h. I això dins el poble. I ja abans d'ahir havia bufat també sostingudament a 101 km/h. Nosaltres no tenim constància de velocitats superiors des de fa més de dotze anys, quan vam començar a treballar aquest tros de terra.

Avancem amb optimisme i moltes ganes, la veritat sigui dita, malgrat que el temps els darrers mesos s'ha entossudit a posar-ho difícil als qui treballem estretament amb ell. Ves a saber qui és el culpable o si és definitivament el canvi climàtic qui treu el nas. El cert és que ja ens convé a tots plegats que vagi tornant a la "normalitat" mediterrània. Darrerament hi ha massa fenòmens "excepcionals".

Sembla que avui farà sol i el vent es calmarà una mica. Tant de bo!

Per cert, estem en plena època de calçotades. Si en voleu fer alguna tenim una oferta: per més de 100 calçots us fem un 20% de descompte: aprofiteu-lo!

Bona setmana i els millors auguris pel temps que ha de venir.

Enric i M.Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada