dijous, 12 de febrer del 2015

Calçots, visons i fems

En primer lloc gràcies per les mostres de suport després de les ventades de dies passats. Reconforta saber que ens acompanyeu en aquest viatge.

Pels que no disposeu de lloc o us faci mandra preparar calçotades, podeu tastar els nostres calçots anant a dinar aquest cap de setmana al Grill's, la braseria del Restaurant El molí de l'Escala, a la rotonda d'entrada a la vila venint pel nord. Normalment serveixen calçots dels nostres companys de La Teulera, de Lladó, però aquest any ja se'ls han acabat i, si més no aquest cap de setmana, els hi servirem nosaltres.


Els darrers dies ens ha visat cada nit una bestiola, probablement un visó, que ha fet vàries escabetxines al nostre galliner mòbil. Ens hem vist obligats a recloure a les supervivents al galliner fixe. Sembla que ho té més difícil ja que fa un parell de dies que no ens en falta cap.

D'altra banda aquesta setmana comencem ja a femar els camps. Fa un parell de setmanes vam fer la primera sembra fora de l'hivernacle. Vam sembrar espinacs i ravenets, que són de les poques coses que amb poca temperatura poden germinar. Tot just ahir vam veure com començaven a treure el nas els primers espinacs.
Si el temps acompanya a finals de mes ja podrem esplaiar-nos més amb les sembres i plantacions: dins l'hivernacle, si tot va bé, ja farem les primeres tomateres.

Fins aquí el diari setmanal ... i avui no hem parlat del temps!

Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada