dijous, 19 de febrer del 2015

Avui només una molt bona notícia

Començarem per la dolenta. Ja escasseja la fruita ecològica d'hivern produïda a casa nostra. De peres fa dies que no se'n troben i la poma està afluixant a marxes forçades. Ens queda sondejar un parell de productors, després d'un reguitzell de trucades infructuoses, però és molt provable que la setmana vinent sigui la darrera que us en puguem oferir.

Ja sabeu que l'any passat vam fer una plantada de pomeres i esperem, malgrat la nostra inexperiència en el tema, que aquest any ja puguem començar a collir, però ni de bon tros en tindrem per tota la temporada.

En tot cas us volem dir que, malgrat la necessitat, no us oferirem fruita d'Austria, d'Argentina ni de qualsevol altra part del món. És evident que no som revenedors i, a més, aquesta fruita també la podeu trobar si aneu a algun dels supermercats que s'han apuntat a lo ecològic.

I finalment la molt bona notícia: ja s'han inscrit un parell de productors de poma de l'Empordà al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. Un de Marzà i un altre de Sant Pere Pescador!!! Esperem que a partir de l'any vinent no es repeteixin aquestes èpoques d'escassetat.

Bon setmana i, esprem, bon sol!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada