Bon i humit dia!
És més que evident que podríem estar mooolt pitjor, però de totes maneres us volem compartir algunes les imatges que hem copsat avui a l'hora d'anar a collir.
![]() |
![]() |
---|---|
![]() | ![]() |
És una mica complicat treballar en aquestes condicions, però el que més ens amoïna és saber fins a quin punt els conreus seran capaços de resistir la situació. Hem anat aprenent al llarg dels anys i la majoria de sembres i plantacions les fem en crestalls, com podeu observar en els calçots i el ravenets que es veuen a les imatges de la dreta. D'aquesta manera una part de les arrels queden fora de l'aigua quan aquesta s'embassa, sempre que la cosa no vagi a més, i resisteixen millor els episodis com el que estem vivint les darreres setmanes. A la imatge de sota a l'esquerra teniu els alls. Aquests estan sembrats en solcs per a poder calçar-los i que tinguin, com el porro i el calçot, una part blanca més llarga i tendra. De moment no han llepat perquè són molt resistents. Els propers dies veurem què passa. Sortosament sembla que la cosa ja s'acaba i que a partir de diumenge, si no s'equivoquen les previsions, el sol farà acte de presència i la tramuntana l'acompanyarà. Esperem que bufi amb moderació.
Som optimistes de mena. Si no fora així ja ens estaríem dedicant a una altra cosa. La festa continua: avui comencem a collir, dins els nostres aiguamolls, els primers bròcolis de la temporada!
I el bròquil verd també està al caure!
Bona setmana, menys pluja, salut i bons aliments.
Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada