dijous, 30 de novembre del 2023

ATENCIÓ: CANVI DE DIA BOTIGA I CISTELLES

 Molt Bon dia!

Comencem amb el que és més important pels que feu la comanda per dimecres. La setmana vinent tenim, com bé deveu saber, dos dies festius. Els festius entre setmana sempre ens emboliquen la troca. Si en són dos, de festius, l'embolicada ja passa de taca d'oli. Sempre procurem organitzar-nos de manera que els canvis no us trasbalsin gaire, però de vegades pot ser que no ens en sortim prou bé i que a algú li toqui el rebre. Al gra. La setmana vinent servirem comandes i obrirem la botiga el dimarts en comptes de dimecres. Esperem no fer-vos anar malament.

Ja que hi som posats, parlem de les nostres vacances. Com cada any tancarem la barraca durant un parell de setmanes. La darrera d'aquesta any i la primera del vinent. Per situar-vos una mica i que us pugueu organitzar:

  1. Mercat de Torroella, el darrer dia que hi anirem serà el dilluns 18 de desembre; hi tornarem el 8 de gener.
  2. Cistelles i botiga, el darrer dia que obrirem serà el dimecres 20 de desembre; hi tornarem el 10 de gener.
  3. Mercat de Palamós, el darrer dia que hi anirem serà el dissabte 23 de desembre; hi tornarem el 13 de gener.
Sembla que després d'aquests dies tornarem a la dinàmica a què us tenim acostumats fins el dia 1 de maig, que serà dimecres i haurem de tornar a fer canvis a la cistelles i la botiga.

La notícia més destacable d'aquesta setmana és que tornem a tenir oli. Ara bé, el preu n'és un de ben diferent. De fet en dos anys hem passat d'oferir-vos el a 36 € fins arribar, de moment, als 63 €. És una bestiesa. Segons l'Antoni Bru, que és el gerent de la Cooperativa de Cabacés d'on fem portar l'oli que us servim, la sequera ha provocat una important davallada de la producció i això els ha obligat a pujar preus per tal de poder continuar amb l'activitat amb el mínim impacte possible a les famílies que produeixen les olives. Vaja, que haurem de mirar de consumir menys oli o, a risc d'escurar-nos les butxaques, ens en quedarem sense abans que arribi la nova collita.

Apa, bona setmana, salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada