dijous, 26 d’octubre del 2023

Tenir-ne el pap ple

Bon dia a tothom!

Com podeu veure avui també ens hem llevat amb la cresta ben dreta, les plomes ben estarrufades i no ens falten ganes de fotre un bon crit per despertar tot el veïnat o, si més no, que ens escoltin els de dalt.

Portem unes dues setmanetes preparant papers, factures i documents, com a mínim, tres hores cada dia. Encara que alguns podríeu pensar: "Això us passa per deixar-ho tot a última hora", la veritat és que malgrat no estar mal encaminats, poder tenir TOT el que es demana per les diferents inspeccions, amb el format que ells demanen, implicaria que les petites finques agrícoles i ramaderes tinguessin una sola persona només per desenvolupar aquesta feina. En molts casos això és impossible davant de la llau de feina que ja has de fer normalment, sumant-hi tots i cadascun dels papers que se'ns demana.
Així i tot, nosaltres tenim les plomes molt ben posades, per tirar tot això endavant.

Tocant temes que més ens agraden a tots, comencem a tenir problemes en els diferents mercats per encabir tota la varietat de productes que portem. Encara estem collint productes d'estiu com carabassó, pebrots, cogombre, mongeta tendra i tomàquets, encara que aquests dos últims tenen els dies comptats. Per la banda de l'hivern, productes com la col, col kale, nap negre i colrave tenen més protagonisme. També anunciar-vos que estem començant a collir bròcoli i espinacs, que sabem de bon peu les ganes que teniu de menjar-ne. Tota aquesta macedònia de productes, colors i formes, ens porta de bòlit des de primera hora a la parada dels diferents mercats, però us farem una petita confessió: ens encanta!

L'altra cara de la moneda, o més aviat de la finca, són totes les tasques de manteniment de les tanques vegetals, maquinària i instal·lacions que estem començant a dur a terme, i que no finalitzaran fins a bonament entrats a l'hivern, on esperem per fi, faci una mica més de fred i puguem baixar el nivell de desherbat de cara a la següent primavera.

Ja per acabar, volem anunciar a tothom que aquest Dimecres dia 1 de Novembre, no servirem cistelles ni tindrem la botiga de la finca oberta. Per no deixar-vos a tots/es amb un pam de nas, ho farem el Dijous 2 de Novembre.

Que gaudiu d'una molt bona Castanyada.

Albert i Laia
Salut i bons aliments!

#ViscaLaTerraViva

---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada