dijous, 15 de juliol del 2021

Més fruits que arriben puntuals

Diuen que en general no tenim gaire memòria. Jo sóc dels que ho assumeixo totalment i reconec que la memòria no és precisament una de les meves virtuts. Tot i així m'atreveixo, de tant en tant, a afirmar coses com si gairebé ho tingués molt clar. Això és el que em passa amb aquest mes de juliol. Diria que no n'havia viscut mai un amb tants dies ennuvolats i amb temperatures tan moderades. És clar que, com he dit, tampoc ficaria la mà al foc perquè potser n'hem tingut uns quants, de juliols com aquest.

Malgrat tot, com cada any, arriben puntuals els primers melons i les primeres síndries. Ja n'hem tastat de tots dos, però fins que avui no ens posem a collir-los tampoc no sé dir-vos si en sortiran prous per abastar totes les vostres comandes. Per demà potser no, però per dimecres de la setmana vinent potser sí. Vet aquí la seguretat que poso a la frase. De debò que per dimecres segur que n'hi hauran!

També hem començat ja a collir pebrots italians (per fregir), albergínia blanca i negra, tomata rodona i tomata bombeta. Tot plegat ho teniu llistat al nostre oferiment. De tomata Ligúria, que és la que us estem oferint des de fa setmanes, ara en tenim una punta de producció i hem decidit fer-vos una "oferta": comprant una caixa de 5 kg us en surt més d'un quilo i mig de franc.

En l'esfera més privada, dilluns passat no vam poder anar al mercat de Torroella perquè estàvem confinats. El petit de la casa va sortir positiu de Covid. La resta dels que convivim amb ell, vés a saber per què, hem donat negatiu a la PCR. Vaja, que fins dilluns vinent no podem tornar al mercat. Per aquesta raó, demà dissabte us trobareu a Palamós la part del nostre equip que no està confinada, amb el suport extern necessari per tal que no afecti el normal funcionament de la parada.

I per acabar, una imatge de com va creixent l'espiral de carbasses de fregall o lufes:

Salut i molt bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada