dijous, 22 de juliol del 2021

Sucs, batuts i altres mandangues

Enguany estem tenint bones collites d'alguns productes. És per això que us en podem oferir caixes de 5 o 10 kg a preus més econòmics. Si sou tomata-addictes o us encanta la mongeta, per exemple, teniu la possibilitat de menjar-ne força durant els dies de més producció, regalar-ne als veïns o amics, fer-ne conserva o congelar-ne.

També per aquesta raó, afegim al nostre oferiment batut de meló, suc de síndria i suc de tomata. Aquest darrer és pasteuritzat i es guarda fins a dos anys fora de la nevera (si no l'enceteu...). Els altres cal refrigerar-los, per tant només els podrem servir a casa nostra i a les cistelles a domicili.

Com a novetat afegim al catàleg l'apirave. Està ben maco, diria que com poques vegades. 

D'altra banda, aquests dies de canícula provoquen en algunes cucurbitàcies, sobretot als melons però també poc o molt a les síndries, importants cremades pel sol. Avui mateix hem fet un tractament amb argila, concretament amb caolí, que els deixa una mica emblanquinats i no els puja tant la temperatura. Penseu que poden agafar tants graus que, de vegades, al moment de collir-los no pots aguantar-los gaire estona a les mans. El caolí no és la panacea, però potser podrem passar aquests dies sense tenir tantes pèrdues de collita. Vaja, que no us estranyeu si us trobeu algun meló esquitxat d'una pols blanca, simplement és l'argila. Si el fregueu sota l'aixeta, us quedarà ben net. Si no ho feu, tampoc tingueu por que us faci mal. El caolí es fa servir en àmbits molt diversos. Fins i tot per a fer dentifricis o desodorants casolans o per a prendre'l en casos d'úlcera, ja que protegeix l'estómac, neutralitzant el pH.

La Judit de Pasturabosc ens demana què en penseu dels seus productes. Fa poc que han començat amb els làctics i vol saber si agraden o no per tal d'anar reorientant-se. Si ens envieu la vostra opinió i suggeriments, els hi farem arribar. També vol demanar disculpes perquè darrerament no li està sortint l'Eixorit gran com ella voldria i per aquest motiu ens està servint peces petites.

I per acabar, com que n'estem enamorats, aquest cop us fem arribar un vídeo de la nostra espiral de carbasses de fregall, filmat la tarda d'aquest dijous passat. No té molta qualitat, però fa el fet.


Salut i molt bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada