dijous, 6 d’agost del 2020

Sucs variats i conserva de tomata

Bon dia!

Ens estrenem oferint-vos "llavor" per plantar. Fa un parell de setmanes vam collir la ceba per fer calçot. No aprofundirem gaire en el tema perquè ja n'hem parlat en altres moments. Només dir-vos que s'acosta el moment de plantar-ne. Enguany n'hem sembrat força i us en podem oferir. Si teniu un tros de terra on poder conrear els vostres propis calçots, de forma ecològica, collir-los i cuinar-los al moment és una prèvia per regalar al paladar uns tocs que no oblidareu. Ara teniu la possibilitat d'utilitzar ceba ecològica, que enguany no és pas fàcil de trobar. La teniu al nostre catàleg en l'apartat de verdures i hortalisses.

També hem afegit al nostre oferiment suc de síndria, batut de meló i salmorejo (sense pa afegit). Són productes que prepararem el mateix dia que els servim i necessiten refrigeració. És per això que només tenim la possibilitat d'oferir-los als qui ens feu la comanda per dimecres i als qui vingueu a la nostra "botiga" els dimecres o dissabtes a la tarda. O dit d'una altra manera, que no ens els podem endur als mercats.

Aquesta setmana tornarem a tenir mongeta tendra, tot i que poca. Les pluges del maig no ens van permetre fer la sembrada de mongeta que tocava fins un parell de setmanes més tard. És per això que hem tingut aquest buit en la producció. Aquest fet és una constant del nostre dia a dia. Hi ha un munt de coses que ens condicionen i sobre les quals no tenim cap mena de control. Ai las!  

Estem en època de collita intensa de tomata. És moment de fer conserva per tenir-ne quan no n'hi hagi. La millor varietat que tenim per aquesta finalitat és la bombeta. Es tracta d'una mena de tomata molt carnosa, amb poca aigua i de pell gruixuda. Tot plegat la fa una bona candidata per a qualsevol tipus de conserva. Fer conserva de tomata és molt senzill ja que la seva acidesa facilita molt la seva conservació. N'hi ha prou de fer el bany maria (ben fet, però) per poder disposar de tomata, sencera, triturada o en salsa, durant la resta de l'any. Per això hem pensat d'oferir-vos-en caixes de 10 kg, amb un 33% de descompte sobre el preu al que la venem normalment.

Salut i bons aliments!

Enric
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada