dijous, 25 de juny del 2020

D'oficis, bolets i horaris

Bon dia!

Heu-nos aquí fent tots els papers de l'auca. Bé, potser no són pas tots, rectifico, però la sensació és ben bé aquesta. I ja és maco, ja, però malauradament els dies tenen 24 hores i un grapadet d'elles va bé de dormir-les. Si fem repàs dels oficis que hem hagut de sovintejar darrerament, acabem descobrint perquè no en fem cap com cal: paleta, electricista, llauner, mecànic, comptable, gestor, gerent, informàtic, relacions públiques, assessor, cap de personal, transportista, cap de compres, conferenciant... ah! i també pagès, firaire, venedor i artesà alimentari. D'aquí una estona, si ho repasso, de ben segur que trobo a faltar més d'un ofici que maltractem, de manera més o menys habitual, durant la nostra activitat "laboral". A veure si ens llegeix algú d'hisenda i ens fa donar d'alta per a cadascun!

Fem un punt i apart. Aquesta setmana incorporem alguns productes nous. Un parell de ben esperats: la mongeta tendra i la tomata! No tot el que us servim serà nostre. Tot just comencem a collir i fins d'aquí a un parell de setmanes això no ho podem garantir. En tot cas la mongeta també seria d'Albons i la tomata de Vilana. A més d'altres verdures que ja descobrireu en veure el catàleg, també hem afegit més bolets. De la mà d'en Francesc Asperó, de Fungi Girona, comencem a disposar de xiitaque (o bolet de roure), xampinyó portobelo i gírgola produïts a La Garrotxa, concretament a Sant Joan les Fonts. Esperem que us agradin i així poder donar una empenta a aquest projecte que tot just acaba de començar.

Per acabar, recordeu, els que feu la vostra compra a casa nostra, que la setmana vinent ja estrenem el nou horari de juliol i agost. Tindrem l'espai de botiga obert de 6 a 9 del vespre, tant en dimecres com el dissabte.

Salut i bons aliments!

Enric
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada