dijous, 27 de febrer del 2020

Activitat i activitats al Parc Agroecològic

Molt bon dia!

La bonança d'aquestes darreres setmanes ha permès que la terra s'anés eixugant. Tot i que alguns racons no estan encara en prou saó, hem escampat compost, treballat i sembrat cinc feixes. Ja hem plantat enciams, bledes, ruca, cols, bròquils, bròcolis, col-raves, remolatxes; i sembrat espinacs i pastanagues. Com veieu no són els tan esperats conreus d'estiu. Encara ens queda un mes d'hivern. Malgrat la bonança, ja sabeu que el temps no és de fiar. Si tot va bé, la setmana vinent ja ens atrevirem amb les patates i, dins els hivernacles, potser les primeres tomates.

Tal com us vam dir la setmana passada, enguany us oferirem un seguit d'activitats lligades a la cultura i la natura. Avui és el darrer dia per inscriure's a la primera d'elles: la construcció d'un pandero quadrat, amb en Guillem Ballaz. I en Carlus Trijueque ja té els vims collits per als que vulgueu aprendre les bases de la cistelleria. Tot seguit podeu veure els propers tallers que us proposem:

Esperem que alguna o vàries d'aquestes propostes us engresquin i que puguem comptar amb vosaltres. Si teniu algun suggeriment de taller que giri al voltant de l'eix cultura-natura, no dubteu en proposar-nos-la!

Que tingueu molt bona setmana!

Enric

Salut, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada