dijous, 5 de setembre del 2019

L'11 de setembre i nous elaborats per a atrevits

Bon dia!

Per tal de no oblidar-me'n començo comentant-vos, d'interès bàsicament per els que feu comanda o veniu a comprar a casa els dimecres, que la setmana vinent passem aquest dia de venda i repartiment a dimarts ja que, fins que la cosa no canvii, l'11 de setembre segueix essent un dia més reivindicatiu que no pas els altres. Tant de bo siguem capaços de fer un tomb a la cosa i el puguem convertir en festiu o canviar-lo per un altre que celebrem alguna cosa més grossa que no pas una derrota.

Aquesta setmana tenim un munt de novetats, tot i que també ens acomiadem d'un dels grans que venen de fora: l'alvocat. No en tornarem a tenir fins al novembre. Tampoc és per queixar-se gaire ja que déu-n'hi-do el que dura la temporada. Entre les novetats, tot i que ja fa uns dies que en collim, trobareu les figues, tant blanques com negres. Tenim una vintena de figueres que va ben carregades. Si voleu fer confitura, les podeu venir a collir vosaltres mateixos i us les farem més bé de preu.

On hi ha un bon increment de novetats és als elaborats del parc. Ens hem decidit a oferir-vos tot de productes que fa ja temps que estem preparant. Alguns encara evolucionaran més i pot ser que més endavant els perfeccionem, però creiem que ja són molt interessants i innovadors, imprescindibles per a paladars atrevits a la cerca de nous horitzons. Us en faig un petit llistat per engrescar-vos a tastar-los:
  • Fermentat de pastanaga
  • Escabetx de pastanaga
  • Remolatxa en vinagre de poma
  • Agredolç de meló i pebrot verd
  • Tomata triturada (aquest bastant més conegut...)
Si sumem aquests preparats als que ja fa setmanes que us oferim, en total fan 12 productes transformats de les nostres fruites i verdures. I espera't!

Per acabar us deixo una imatge de l'estat dels cultius de tardor-hivern. Al fons es pot veure el campanar d'Albons, que les ha vistes de tots els colors. Simplificant, primer envoltat d'aiguamolls, mes tard de camps d'arròs i ara de cereals, alfals i conreus d'horta.


Bona setmana!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada