dijous, 18 d’abril del 2019

Santa setmana!

Bon dia!

No us sembla que està fent més fresca del que acostuma a fer per l'època? Quan passem del 15 d'abril tenim l'hàbit de plantar les alberginieres, pebroteres, carbassoneres, mongeteres i, si és el cas, les primeres tomateres d'exterior. Aquest any em fa la sensació que el sòl encara és massa fred per a rebre com cal aquestes plantes d'estiu. Les ganes de plantar hi són, però el poc seny que tinc m'aconsella esperar, com a mínim una setmaneta.

De llocs més càlids ens arriben ja els primers carbassons. En tenim d'en David i en Jordi Vallès, de Vallplà a Cambrils, que també ens han servit carxofes les darreres setmanes. I, sembla que ara sí, els propers dies tindrem pèsols de l'Oriol de Vilana. Als nostres encara els falten uns 10 dies per acabar d'omplir les tavelles.

Aquesta setmana hem comprat una nova escampadora de compost. Nova per a nosaltres... La màquina és del 2010 i ja ha treballat força. La que teníem ha fet figa. La vam comprar fa uns deu anys i llavors ja estava prou atrotinada. No ens podem queixar, ha treballat més del que es podia esperar d'ella. La que hem comprat ara és més ferma i molt més gran. De fet, massa gran per a nosaltres, però és el que hem trobat. Són màquines poc comunes, cares i costen de trobar. Encara hem tingut sort que era a Garrigàs i el transport ha estat fàcil i econòmic. La que teníem era de Cervera i el transport va costar un pico!

Avui collim per demà, demà som a Palamós i dilluns anem al mercat de Torroella. La nostra setmana santa la podríem definir com a una santa setmana!

Apa, molta sort i bona mona... de pasqua, vull dir.
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada