dijous, 4 d’octubre del 2018

Esventats i engrescats

Bon dia!!

Començarem una mica esventats i després ens anirem posant a to. Va bé?

La ventada d'aquests dies ha fet caure força poma Dalinsweet. Sort en tenim que el terra és ben cobert d'herba. A diferència dels camps de pomes convencionals, on generalment es mantenen els peus dels arbres "nets" de qualsevol bri, els camps ecològics sovint estan coberts per un coixí de plantes diverses. Aquesta coberta vegetal, a més d'evitar l'erosió i facilitar refugi a molta fauna auxiliar, en moments com aquest, on el vent fa de les seves, converteixen un fet problemàtic gairebé en una anècdota. De tota manera ens serà una bona excusa per fer el suc de poma més aviat del previst.


Anem a una altra cosa. Fent el llistat per la collita d'avui, m'he adonat que us estem oferint una trentena de productes de producció pròpia. M'he espantat! Que bèsties que som! Com no volem anar de bòlit! Que hi farem. És la nostra natura: quan tenim poca feina, ens en busquem més.

I per mostra dos botons.

El primer i més gros: hem optat a una parada al mercat de Torroella de Montgrí i ... ens l'han adjudicat! Ben aviat ens podreu trobar al bell mig de la Plaça de la Vila. Sí, tots els dilluns. Potser fa ja vuit o nou anys que la perseguíem i finalment l'hem aconseguida. Dit sigui de pas, que n'hem hagut de pagar una bestiesa de calés, però esperem que sigui un bon punt de venda per oferir la nostra producció. Ja us avisarem quan comencem a muntar.

L'altra és que, si tot va com s'espera, aquest mes ja disposarem del registre sanitari per a poder elaborar els nostres excedents i oferir-vos, amb totes les de la llei, productes elaborats i envasats, a punt per menjar o escalfar. També un vell somni.

Estem molt il·lusionats amb els dos projectes. Ara ens queda ser capaços de tirar-los endavant sense perdre-hi la salut, gaudint-los i no patint-los. Aquest és el repte més gran que tenim davant. En sereu testimonis.

Bona setmana i bona entesa, que bona falta ens fa.

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Nota: El 12 d'octubre treballem, no tenim res a celebrar.
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada