dijous, 26 d’abril del 2018

Sopar groc i més


Bon dia!

Em plau comentar-vos que el taller d'alimentació conscient que farem aquest proper diumenge a la nostra finca ha tingut molt bona acollida. Ja fa uns dies que hem assolit el nombre previst de participants. Però no us preocupeu si heu fet tard o no podíeu assistir-hi aquest cap de setmana, és probable que en tornem a fer més! Ja compartirem algunes imatges del moment. A veure si us engresqueu pel proper.

D'altra banda, estem col·laborant en el Sopar groc que es farà el divendres 27 d'abril al Molí de l'Escala. Encara sou a temps d'apuntar-vos-hi. Està previst que hi assisteixin, entre d'altres, la Marta Bassa (germana de Dolors Bassa), la Susanna Barreda (parella de Jordi Sanchez), l'Elisenda Paluzie, l'Albano Dante Fachin, en Quim Masferrer... Durant el sopar es sortejaran diferents objectes entre els quals llibres dedicats d'en Lluís Llach o en Jordi Borràs, CD's i també hi haurà algunes sorpreses. No us ho perdeu: la col·laboració de tots és imprescindible per sortir de l'atzucac i l'acte és únic i irrepetible.

Si voleu venir, poseu-vos en contacte amb mi al 616 693 710, tenim tiquets pel sopar. O també podeu anar als punts de venda que s'indiquen en el cartell que teniu aquí sota.



Per acabar, comentar-vos que tornem a tenir fonolls i cols. Les cols són d'una varietat arrissada i de paperina. Al nostre catàleg en podeu veure una imatge.

Acabo, ara sí del tot, amb una imatge de les figaflors de l'única figuera de casa que en fa.


Àpali, ens veiem al sopar!

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada