dijous, 26 d’abril del 2018

llistat de temes


Bon dia!

Avui m'he fet una llista de coses a comentar-vos per no oblidar-me de cap tema, però en aquests moments ja estic segur que me'n deixaré coses.

Primer vull disculpar-me, als que rebeu la cistella els dimecres i vau demanar bròcoli, pel fet de no haver-vos-en servit i no haver dit res. Us volíem posar bròcoli del nostre (no d'Hortec) ja que en teníem molt. Però vaig ser tan agosarat que el vaig oferir a tots els clients que tenim i no van créixer tan ràpid com m'esperava. És una planta que quan està a punt per collir no et pots encantar, sobre tot en aquesta època. En menys d'una setmana passa d'estar maquíssim a està ben passat. Doncs disculpeu per l'errada. Ja us el vaig treure de la comanda.

A banda d'això, i ara va pels que vau demanar tomacó, les tomates ens van arribar molt toves. Us les vam servir igualment, però no us les hem cobrat ja que creiem que no tenien la qualitat mínima que cal per a la venda.

Quina setmaneta de pegues!

Ara ve la part bona. Ja tenim aquí els primers pèsols i els primers carbassons! Demà ja en portarem al mercat i les properes setmanes ja en tindreu a les cistelles. De carbassons encara n'hi ha poquets i aquesta primera setmana no sabem si podrem servir tots els que ens demaneu, però ben segur que les properes, si el temps no fa marxa endarrere i les temperatures van pujant, en tindrem de sobres.

A partir de la propera setmana també arriben les maduixes. Les nostres encara són poc florides i de ben segur que no en tindríem prou, però en Joan Borrell, de Sant Pol, ja fa uns dies que en cull i ens farà arribar les que calguin per cobrir les vostres comandes.

Acabo comentant-vos que enguany, com ja us vaig dir aquest hivern que faríem, hem començat a treballar amb una cobertura del sòl d'origen orgànic per a cultius de difícil birbat (vaja, cultius que dona molta feina mantenir-los nets d'herba). Fins ara hem anat fent servir plàstic reciclat, però ara apostem per aquesta altra cobertura que està feta de midó de blat de moro. Esperem que sigui capaç, aquest material, de suportar els embats de la tramuntana en els seus dies àlgids.

I acabo aquí, que la llista ja veig que és massa llarga.

"No és no" i llibertat JA per als presos polítics!

Tinguem tots plegats tan bona setmana com siguem capaços de tenir.

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada