dijous, 9 de març del 2017

Sembrant !

Finalment ens ha arribat el moment de sembrar. I no penseu pas que eren les millors condicions. Aquesta terra nostra aguanta la humitat fins que ja no pot més. Enguany ha quedat ben abonada a les pluges i una mica oblidada de les tramuntanes. Com a conseqüència ha trigat setmanes en eixugar-se. Però no hi ha mal que cent anys duri ni cos que resistir-ho pugui ...






He volgut immortalitzar el moment, que em va donar una certa pau al cos: qui res no sembra, res no cull!

En aquest detall concret, sembrant les pastanagues que tocaven a mig febrer.

Si tot va com està previst, avui mateix ja plantarem les primeres tomateres de l'any. Hem d'aprofitar que per dilluns i dimarts tornen a anunciar pluges ... i tramuntana.

En un altre ordre de coses, també vull comentar-vos que a partir de la setmana vinent l'arròs que us servirem serà de l'Albert Grassot, de l'arròs Estany de Pals. Vaja, que no només serà ecològics sinó que a més serà superlocal, Km 0 o de proximitat, com vulgueu dir-li. A més està produït amb total dedicació per una persona excepcional i un apassionat com pocs del món de l'arròs. Pels que no el coneixeu, podeu saber alguna cosa més a la seva web: http://www.arrosestanydepals.cat.

I res, només afegir que aquest cap de setmana seré fóra i sense possibilitats de fer-vos memòria als que demaneu les cistelles per dimecres. Així que si no us voleu oblidar teniu dues opcions, com a mínim, fer-la ja quan rebeu aquest correu o posar-vos un avís al mòbil o l'agenda per fer-la abans de dilluns a les 12 del migdia.

Apa, que tots plegats siguem molt feliços, que no em vingut pas a patir.
Salut i bons aliments,
Enric




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada