dijous, 15 de desembre del 2016

Per si no el coneixeu

Ahir vam anar a una xerrada de l'Emilio Duró. Una ocasió que us recomano no perdre si mai teniu la oportunitat. De fet, encara que no sé ben bé com, potser directament a través del seu correu electrònic, jo no deixaré passar gaire dies per preguntar-li on farà la propera xerrada.

Per mi és una mena de visionari que té la capacitat de despertar als qui estem sumits en l'espiral del dia a dia i hem perdut el fil de qui som, que volem realment i com és que no ens assemblem tant com esperàvem al que volíem ser i al que volíem fer. Això només per posar un parell d'exemples colpidors.

Llàstima que aquest bon home no hagi publicat encara cap llibre que ens faciliti col·locar-nos davant nostre i tenir un diàleg prou fluid amb nosaltres mateixos. Un diàleg que ens ajudi a situar-nos davant la vida amb total plenitud.

Sí, anar a una xerrada de l'Emilio Duró, si més no, et fa una remenada que t'obliga a repensar algunes coses.

Entre les seves idees ve al cas el fet que, si no tenim cap accident, molts de nosaltres viurem prop dels 100 anys. Així que per arribar amb un cos i un cap prou clar recomana, per fer-vos una pinzellada i entre moltíssimes altres coses, mantenir-se en forma (fer exercici), tenir una bona alimentació (per això ve al cas), fins aquí res de nou, i viure amb passió i optimisme. Fent allò que realment volem fer, cuidant els que estimem, dient tot allò que volem dir i expressant sempre els nostres sentiments, ... en fi. Aneu a una xerrada seva si teniu l'oportunitat. Per internet corren alguns vídeos, però són parcials i obsolets, tot i que ja dóna una idea de com les gasta aquest home.

I anant a temes pràctics, finalment farem vacances un mes sencer. O sigui que les primeres cistelles de l'any vinent seran el 18 de gener i el proper mercat el 21.

Per si no ens tornem a veure, que passeu uns dies extraordinaris.

Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada