divendres, 18 de març del 2016

Fang i enies

La pluja ens ha deixat els camps ben regats. Més que això: dues passes collint a l'hort, i sembla que portem sabates de plataforma; gairebé 10 cm. de fang enganxat! Però avui el sol està deixant la timidesa a un costat i sembla de debó, ni que sigui per poca estona, que realment la primavera és a prop.

I com els dies s'allarguen, hi ha plantes que ja volen fer flor. Sovint la floració és el moment més esplendorós de las plantes, si més no des del punt del nostre punt de vista, el dels humans. Però ara us ho comento per un fet molt concret: els calçots comencen a tenir ganes de florir. Vaja, que en dos o tres setmanes ja seran més aliment per les abelles que no pas per nosaltres. O sigui que si voleu fer alguna calçotada aquesta temporada, afanyeu-vos si la voleu fer amb els nostres calçots.

Us adjunto una imatge de les eines que hem aconseguit fins ara. Són eines cedides per "Cent Focs. Associació Per La Vida De Les Gavarres". Són eines de tracció animal moderna. Si algú li interessa una mica el tema, pot consultar el web de Prommata.



D'aquí a uns mesos, esperem poder mostrar-vos com van aquestes eines.

Salut i bons aliments!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada