dijous, 24 de març del 2016

Algú s'apunta ...?

Com ja us vaig comentar la setmana passada pel que fa al calçot, arriba aquell temps en que moltes de les plantes que vam sembrar a la tardor volen fer flor, mentre que les que hem sembrat els darrers mesos encara en prou feines han resistit el fred i les envestides de la tramuntana. O sigui que mica mica s'anirà reduint la diversitat de productes nostres que us oferim, fins que de nou ens arribin les fruites i hortalisses més primerenques.

Sortosament tenim els companys del Baix Llobregat que aviat podran servir-nos les primeres patates noves, les primeres cireres i tot el que arriba primer allà que aquí.

En un altre ordre de coses, ja estem enllestint el tancat pel cavall i comptem en tenir-lo definitivament a casa com a molt la tard a mitjans de la setmana vinent. Esperem que els que veniu a casa a buscar la vostra comanda pugueu veure'l en la seva nova llar. La resta ja sabeu on som i quan tenim obert.

Justament el cap de setmana que ve començo un curs específic de treballs al camp amb cavalls. Us passo la informació per si sabeu algú que li pugui interessar.

Gaudiu del descans d'aquests dies ... si en teniu!

Molt bona setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada