dijous, 13 d’agost del 2015

Anant cap a la tardor

Ja es noten el dies més curts, tot i que la xafogor hi ha moments que no afluixa i de vegades resulta un pèl insà suportar l'envestida del sol. Així que nosaltres hem començat a replegar els vestigis que encara queden dels conreus més primerencs d'aquesta temporada per tal de posar els camps en solfa. I és que ja comença a ser moment de sembrar i plantar el que necessitarem per passar la tardor i l'hivern. En aquests mes i mig que tenim pel davant han de quedar pràcticament plens tots els camps amb els bròcolis, les cols, les bledes, els espinacs ... i la resta de verdures que s'estimen més la fresca que no pas la calor.

Aquesta setmana s'ens acaba el meló groc que us hem estat oferint. Ha tingut molt d'èxit, però la intensitat del sòl, combinada amb les pluges, han fet que primer patissin cremades i després s'esberlessin. De totes maneres seguirem oferint-vos meló. Seran els de pell de gripau que vam fer una mica més tard ja que comencen a estar madurs. De moment no són tan aromàtics com els grocs, però la seva carn és més cruixent i en general són més apreciats que els grocs.

D'altra banda hem contactat amb un productor del a costa tropical d'Andalucía. Concretament d'Almuñécar a la província de Granada. Entre d'altres coses ens ha ofert alvocat, mango i llimona. Així que ja podeu gaudir d'aquests productes més "exòtics" a través nostre. Hem tastat els mangos i realment no tenen res a veure amb els que havíem tastat fina ara. Us dels secrets, a més de ser de producció ecològica, és que cullen la fruita quan ja comença a està madura. No us els perdeu!

Aguacate Hass
Alvocats a l'arbre


En relació al tema dels errors al nostre web, en principi ja podeu entrar decimals en les vostres comandes. De tota manera està inestable. Si veieu que us dóna algun problema us agrairíem que féssiu servir l'apartat de comentaris en la mateixa comanda per dir-nos-ho.

I res més de moment.
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada