dijous, 20 d’agost del 2015

Collita de melons acabada!

Ahir vam arreplegar ja tots els melons que teníem al camp. Les solellades començaven a passar-los factura. Ara tenim el magatzem fins dalt de palots de melons que esperen que algú pensi en ells. No ens podem queixar: la collita ha sigut bona i, com es conserven molt bé fins a un parell de mesos, suposem que la venda també serà bona. Només hi ha un detall que cal que conegueu: la majoria són molt més grossos que els de les darreres setmanes. Poden fer tranquil·lament 5 quilos, i alguns fins i tot més. Recordeu que si voleu només la mitat, ens ho podeu dir en els comentaris o anar a l'opció "modificar la comanda" i posar 0,5.



En quant a les xíndries, en tenim per un parell de setmanes o màxim 3.

Malauradament el tema de la web sembla que va per llarg. El problema és un aspecte tècnic que no entenem bé, però el fet és que és molt probable que n'haguem de fer una de nova. Ja us anirem informant. Com heu pogut veure ara fins i tot els correus perden el seu format original.

Ah! i ja només ens queden us queden un parell de setmanes per gaudir del nostre espai de degustació. El diumenge 30 serà l'últim dia d'aquesta temporada. Tothom surt molt content de l'experiència: no us la perdeu!

Que tingueu una molt bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada