dijous, 14 de maig del 2015

Arriben les cireres primareques!

Ja les tenim aquí. Senyal d'una nova temporada de fruita dolça ens arriben les primeres cireres. Podeu veure els arbres i les cireres si visiteu el web de la família Montmany.

D'altra banda també per aquesta propera setmana tindrem patates acabades de collir. Com cada any els de Cal Rosset comencen a arrencar patates per aquestes dates. Tot i que encara les mates són verdes i que per tant encara podrien créixer més, les cullen per tal que puguem gaudir d'aquest tubercle ben tendre. És un producte excepcional, però no es guarda més d'un parell de setmanes ja que no estan acabades de fer.

Al nostre camp tot apunta a que en un parell de setmanes us puguem tornar a oferir de nou pastanaga. Les tomateres comencen a anar ben carregades tot i que les tomates són encara ben verdes. Els melons i les síndries creixen a bon ritme, esperem que la tramuntana que ha començat a bufar no sigui massa agressiva i segueixin així. Les alberginieres i pebroteres han arrelat bé i no crec que passin més de 10 dies per a que facin les primeres flors. La resta de cultius tots bé. Ja tornem a tenir remolatxa en manat, ben tendre ja que és plantada de fa un parell de mesos. La que estàvem oferint-vos fins ara era plantada a l'octubre i ja espigava.
 
I res, recordeu reservar-vos el dissabte 30 a les 5 de la tarda per a visitar-nos. Construirem plegats caixes per a ratpenats i les penjarem entre es pomeres. Tot plegat dins el marc de la setmana Bio

http://www.bloc.cat/resserver.php?blogId=2862&resource=ratpenat.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada