dijous, 26 de març del 2015

Al•leluia!

Sembla que tenim uns quants dies d'estabilitat atmosfèrica. La meteodependència d'aquesta feina d'horticultor de vegades et fa entrar en un estat d'ansietat que fa perdre la perspectiva del que realment passarà: i és que tot s'acaba i el sol, fins que no es demostri el contrari, sempre torna a brillar.

La setmana vinent comencem a fer-li una bona posta a punt al nostre estimat espai de degustació. S'acosta el bon temps i volem que aquest any sigui el de la consolidació definitiva de TASTA'L. De moment ens posem amb la renovació del cobert on hi ha les taules per tal de fer-lo encara més acollidor i agradable. Continuarem amb la creació d'un ampli espai de jocs per a nens i nenes fets amb materials naturals i reciclats, recuperant la "plaça de l'aigua beneïda" on es podran refrescar durant les hores de sol . Seguirem amb la adequació de l'actual galliner per poder-hi encabir altres espècies com ara conills, ànecs i altres bestioles que encanten als petits. I encara amb més sorpreses que us anirem desvetllant mica a mica. Estem molt engrescats i esperem que enguany ningú de vosaltres es quedi sense visitar-nos, encara que sigui per fer-hi només un volt.

Entrant en el tema dels productes, ja ens hem tornat a quedar sense pomes. Estem a l'espera que arribin les primeres cireres que és la fruita que més primerenca que us podem oferir. Però malauradament per això encara queden un parell de mesos ben bons. Com a novetat aquesta setmana tornem a tenir coliflors.

I res, anem a aprofitar el temps mentre que puguem gaudir del solet i entrar als camps a treballar.

Per cert, si voleu fer alguna calçotada, aprofiteu aquestes setmanes. En breu els calçots s'espigaran i ja haurà de ser l'any vinent

Molt bona setmana per tothom i totdon!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada