dijous, 15 de maig del 2014

Les maduixes afluixen

Com tot a la vida les coses comencen un dia i un altre s'acaben. Doncs les maduixeres ban de baixa i per la setmana vinent en podrem servir poquetes. De moment les trobareu al nostre catàleg, però quan estimem que ja heu demanat més de les que possiblement collirem, les despenjarem per tal de no enredar més la troca.

Per sort sempre s'obre una porta quan una altra es tanca: tindrem els primers préssecs! Es tracta de la varietat Rich may, que són superprimarencs i ens arriben de la mà de'n Cristian Soler de prop de El Voló. Són de pell vermella i carn groga.

En quan a la cirera, aquesta setmana és de la varietat burlat, una de les més apreciades. Sucosa, dolça

 

Als nostres camps tot segueix creixent, malgrat la tramuntana que colpeja branques i fulles. Aquestes ventades endarrereixen les collites i malmeten una mica l'aspecte dels productes. És el que tenim en aquest país de vents. Si de cas la novetat és que els espinacs d'aquesta setmana seran de fulla oriental, una mica més punxaguda que la que us estàvem servint fins ara.


Enguany tenim pràcticament tot el tros conreat. Gairebé no podem fer cap extra: ens quedem sense espai!. El mes vinent tenim previst començar em el mercat dels dimarts a Palamós i suposadament necessitarem més verdura.
La nostra parada a Palamós un dissabte d'aquest hivern passat
Això és tot. A veure si la tramuntana ens deixa per uns dies !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada