divendres, 8 de juliol del 2022

N'arriben més!

Som-hi! arriben melons, síndries, tomates de pera, pebrots varis, albergínies blanques i negres, carxofes d'estiu, ... i les patates, que ja fa dies que estan a punt per collir. Diria que només ens falta el blat de moro dolç, de conreus d'estiu, per tenir tot l'estol de productes de l`època. Bé, a finals d'agost comencem també a collir moniatos, però no m'atreveixo a dir que és un conreu d'estiu... tot i que realment ho és, encara que la collita es faci ja ben entrada la tardor.

Les produccions d'enguany no estan essent, en general, tant abundants com les de l'any passat. Potser per la calor intensa, tot i que cada any en fa molta de calor, potser perquè tenim alguns problemes amb el reg, que ja estem intentant solucionar, o potser perquè aquest any no toca i punt. Amb això del camp no saps ben bé que ha passat per a que un any una cosa vagi bé i, fent-ho tot més o menys igual, al següent vagi fatal. Potser algun dia se n'aprèn prou, d'això de fer de pagès, i aquestes coses ja no passen. Està ben clar que en el meu cas aquest dia encara no ha arribat.

Esperem que tot el producte nou que us estem oferint ja estigui al seu punt de maduració òptim. Com cada any, us recordem que tant síndries com melons, com qualsevol altre dels nostres productes, tenen garantia total. Això vol dir que, si us surten malament, ens ho dieu i us en servirem un altre sense cap mena de cost, o si ho preferiu us tornarem els diners.

Apa, salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada