dijous, 2 de juny del 2022

Ja tenim pastanagues nostres!

 Bon dia!

Algunes plantes s'han recuperat de la tramuntanada de la setmana passada. Altres, malauradament, han sucumbit. Sobretot van rebre les tomateres de penjar, les meloneres i, les que més ho van fer, les carbasseres. Haurem de tornar-ne a sembrar. Vés, què hi farem! Tot sigui això.

Les carxoferes ja comencen a estar a les últimes. Potser podrem collir quatre carxofetes, però de segur que poc més. L'any passat en vam plantar el mes de març i en vam collir a ple mes de juliol. Normalment la carxofa es replanta, de rebrots, a finals d'agost i no és fins la primavera de l'any següent que comencen a florir. Enguany ho hem tornat a fer, això de plantar-ne al mes de març, de manera que és molt probable que en un mes en tornem a tenir. Bones notícies per als que els encanta les carxofa.

També van totalment de baixa els espàrrecs. Hem de deixar que les plantes es recuperin després de tres mesos d'anar collint, sense descans, tots els brots tendres que anàvem traient. Si és que en volem continuar tenint l'any vinent...

Però el més destacable és que TORNEM A TENIR PASTANAGUES NOSTRES! i ben aviat també cogombres. Per les tomates i les mongetes queden un parell de setmanes, o potser tres a molt estirar, tot i que al camp mai es pot dir res.

Com a novetat també tindrem pasta seca a granel. Totalment artesana i de la mà de l'equip de Pastant diversitat. De moment, per la setmana vinent, us oferim els seus macarrons.

I ja que avui va de canvis i novetats, sapigueu que també a partir de la setmana vinent ja tindrem nectarines i préssecs.

Apa, que ja n'hi ha prou d'atabalar.
Salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada