dijous, 2 de desembre del 2021

La setmana fosca

Des de fa uns anys, probablement pels interessos dels de sempre, vam importar el black friday. Des de fa encara més, ens van encolomar la setmana fosca, la de la Puríssima i el dia de la Constitució. Tela. A nivell pràctic el fet afecta, entre d'altres coses, el nostre funcionament habitual. Dimecres treballarem, collint el que ens demaneu, però per raons diverses obrirem la botiga i farem el repartiment el dijous. D'altra banda, dilluns, com cada setmana, també ens podreu trobar al mercat de Torroella. Tot i que la previsió torna a ser que dilluns bufi tramuntana forta, ens trobareu al lloc de sempre.

Canviant de tema, us volem recordar que el dilluns dia 20 se desembre serà el darrer d'aquest any que us oferirem els nostres productes. El 21 comencem el nostre descans anual. Tornarem a treballar el dia 10 de gener, que també serà dilluns, però el mateix dia no anirem al mercat ja que no haurem pogut collir. Serà el dimecres dia 13 el primer que obrirem les portes de la botiga i comencem el repartiment de cistelles. Penseu en fer una mica de rebost per aquestes tres setmanes.

En relació al nostre nou catàleg, encara estem introduint-hi millores. La posada en funcionament ens evidencia algunes mancances que hem anat corregint. Probablement encara apareixeran coses a polir, no només amb el que veieu vosaltres, sinó també en els canvis en el nostre funcionament intern a l'hora de preparar les cistelles. Aprofitem per a demanar-vos disculpes si us hem fallat en alguns detalls. Sens dubte el canvi ha estat per millorar i de ben segur que encara ho farem més. Si més no, és el nostre objectiu.

Que passeu una bona setmana.
Salut i molt bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada