dijous, 2 de setembre del 2021

Altres novetats...

No us n'hem dit res encara, però ja fa unes quantes setmanes que tenim un nou producte al rebost. No es tracta d'un producte fresc, és clar, sinó ja estaria una mica passadet després de tants dies guardat... Us en parlo avui perquè, justament ahir, vam dur material per a fer-ne un altre en la mateixa línia. No sé si us estic aclarint alguna cosa o esteu tant perduts com jo després de les giragonses del paràgraf. El cas és que ben aviat us podrem oferir dos elaborats més, que no els hem fet nosaltres però que la Carme del Rebost de l'Empordanet ha preparat amb els nostres productes. Ara ho deixo anar: aviat us oferirem crema de carbassó i crema de porro. 

Com molts sabeu, vehiculem els excedents que tenim al camp a través del nostre obrador o col·laborant amb la Xarxa de suport mutu de Figueres. Cada 15 dies ve un grup de voluntaris d'aquesta associació a recollir els excedents que tenim a l'hort. Tot i així de vegades disposem de producte en bones condicions que córrer perill de fer-se malbé i que sap greu de trinxar. És per això que enguany hem decidit de fer aquesta aposta i evitar malbaratar, sempre que ens sigui possible, fruites i verdures sobrants.

D'altra banda aquesta setmana hem tret del nostre catàleg les nectarines i els préssecs, que darrerament hem estat demanant a HORTEC. Sovint no ens arribaven, tot i haver-nos-els ofert, i quan ho feien, una part considerable de fruits eren macats. Per contra afegim el raïm de taula. De moment de Lleida però esprem que ben aviat pugui ser de l'Empordà.

Apa, que passeu una bona setmana.
Salut i molt bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada