dijous, 19 de novembre del 2020

Vacances i verdures

Com cada any per aquestes dates, us volem informar que s'acosten els nostres dies de descans i vacances. Concretament deixarem d'estar actius en les vendes des del 24 de desembre fins al 16 de gener. A la pràctica això significa que, en tots els nostres punts de venda (mercats, cistelles i botiga), hi haurà tres setmanes que no hi serem. En breu preguntarem a tots els nostres companys més propers quins dies estan actius i per tant quines opcions més teniu si voleu continuar consumint verdura fresca, local i ecològica. Ja us ho recordarem d'aquí dues o tres setmanes, però recordeu que hi ha molts productes que, si teniu lloc, els podeu emmagatzemar a casa per poder tenir-ne durant aquest dies. És el cas de les patates, les cebes, la remolatxa, les carbasses i moltes verdures i fruites que amb la fresca de l'hivern es conserven prou bé, encara que estiguin fora de la nevera, com les cols, bròquils, col-raves, taronges, pomes, alvocats, etc...

Parlant de productes, com heu pogut comprovar, us seguim oferint tomates. A aquestes alçades de l'any ja podeu imaginar com estan les tomateres ... Segurament aquesta serà la darrera setmana que en tinguem, i no sé si arribarem a cobrir les vostres comandes. En tot cas, els que en demaneu, ja heu vist que les tomates tampoc estan en el seu millor moment i moltes estan una mica tocades: és tot el que us podem oferir. I a la banda dolça, també incorporem una confitura, aquesta vegada de meló, carbassa i menta.

A partir d'avui trobareu dos nous productes al nostre llistat de verdures: la xicoina i els canonges. Pels que no la conegueu, la xicoina és una mena d'escarola que té la fulla llisa. Més rústica que la de cabell d'àngel, per exemple. Moltes persones fa dies que ens les demanen per que en són fans. Seran les primeres i tindran la mida d'un enciam. Amb el pas de les setmanes van creixent i arriben a ser tan grans que en podríeu fer tranquil·lament una amanida per a 10 persones afamades.

Malauradament se'ns ha acabat el moniato blanc. L'any vinent en farem més quantitat. Per sort encara ens en queden bastants d'ataronjats!

Avui ha anat així. Vacances i verdures. Temes pràctics... Per la propera setmana tirarem d'imatges per tal que veieu com estan els nostres conreus.

Apa, salut i bons aliments!

Enric
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada