dijous, 16 de juliol del 2020

Quin estiu!

Bon dia!

El temps és ben curiós, aquest estiu. Escassegen els dies assolellats i la temperatura es modera contínuament. Entre les pluges i el cel tapat, podem afirmar que, en general, no és pas dels millors anys per la pagesia. Sort de les tramuntanetes! De fet, podem afirmar que aquest any no és pas dels millors per gairebé ningú, exceptuant les grans empreses del món sanitari, algunes de les quals segurament deuen està fent el seu agost.

Al camp ja hem començat a collir els primers melons grocs, ben al punt, i les primeres síndries, encara una mica justes de maduració però que comencen a estar delicioses. Aquesta setmana també us podem oferir albergínia. De moment la llarga negra. La blanca va més endarrerida, però de flors en té un niu. També com a novetats, tornem a tenir paté d'albergínia i hem afegit al catàleg el paté de pastanaga en escabetx, el carbassó en escabetx i l'agredolç de solstici, fet amb carbassó, ceba, porro, fonoll, figa, oli, vinagre de poma i espècies (clau, mostassa, pebre i canyella).
.
D'altra banda, seguim oferint-vos la possibilitat de fer activitats als nostres camps. A banda del taller de cistelleria que us vaig comentar la setmana passada, recordeu que els dissabtes fem el volta l'horta (no cal que us hi inscriviu, n'hi ha prou de que vingueu al Parc una mica abans de 2/4 de 7) i, cada divendres, el fem sonar la natura, que és una activitat adreçada a famílies amb mainada.

Per acabar, comentar-vos que des de fa un parell de setmanes col·laborem amb la xarxa de suport mutu de l'Alt Empordà, que és un col·lectiu vinculat a la Xarxa d'Economia Solidària (la XES). Venen a recollir part dels excedents que tenim als camps per a subministrar-los a famílies necessitades, que han incrementat notablement a causa de la crisi de la COVID-19.

Salut i bons aliments!

Enric
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada