dijous, 28 de maig del 2020

Nova remesa de suc de poma

Molt bon dia!

Ahir vam estar fent suc de poma. Bona part de les pomes que ens quedaven eren petites i moltes tenien taques a la pell pel temps que ja ha passat des de la collita. Déu-n'hi-do el que ens han durat enguany! Les vam collir a mitjans octubre i som a finals de maig. Set mesos ben bons gaudint de la Dalinsweet. Malauradament el maig vinent no podrem dir el mateix. Enguany les pomeres han florit poc i, per acabar-ho d'adobar, han perdut molta flor. No ens ha passat només ha nosaltres. Sembla ser que és general: un altre efecte de les pluges abundants? Vés a saber.

El cas és que, fins que s'acabi, tornem a oferir-vos suc de poma en ampolla de vidre d'1 litre. Al ser poma més envellida i madura, el buquet és diferent que en un suc fet en fruita acabada de collir. Podeu tastar-lo, si voleu... i fins i tot comparar els diferents sabors i aromes ja que encara ens queda, tot i que poquet, suc del que vam fer a la tardor.

A l'horta els camps comencen a fer goig. Hem tastat ja els primers cogombres i carbassons. D'aquí a un parell de setmanes ja en tindrem per oferir-vos. El que sí ens hem atrevit a penjar al catàleg són les nostres pastanagues i cebes tendres. En collirem a partir de dimarts vinent. La primera setmana no seran molt grosses, però seran nostres! Tendres, gustoses i acabadetes de collir.

D'altra banda, com cada any per aquestes dates, hem canviat de xip amb el tema fruita. Costen de passar aquestes primeres setmanes de primavera en què escasseja la varietat i és difícil de trobar-ne amb una qualitat mínima. Aprofito per a comentar-vos que aquesta setmana ha estat especialment desastrosa amb la cirera. La vam triar força, però si tot i així n'heu hagut de llençar, feu-nos-ho saber i us ho descomptarem a la propera comanda. Doncs com deia, a partir d'ara ja podrem comptar amb la fruita de primavera i estiu que ens ofereixen els pagesos de Lleida i que ens fan arribar directament a un bon grapat de pagesos de l'Empordà. És d'esperar que puguem fer el tomb que necessitem en relació a la qualitat de fruita. Ja ens ho direu.

Per la setmana vinent, una nova remesa d'imatges dels camps.
Enric
Salut, Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada