dijous, 14 de maig del 2020

A fons!

  Bon dia!

Tal i com vam preveure i com heu pogut anar comprovant aquestes darreres setmanes, estem patint problemes de subministrament, tant de fruita com de verdura. La forta demanada que hi ha de producte ecològic fresc i les pèrdues de conreus pels aiguats dels darrers mesos, ens han abocat a una situació complicada que provoca l'escassetat i/o la baixada de qualitat d'alguns productes.

Com sabeu, excepcionalment i degut a l'excés d'aigua, bona part del que us estem oferint és d'altres pagesos. En bona part, aquestes fruites i verdures ens arriben a través de la cooperativa Hortec, i algunes han de venir de més lluny del que ens agrada. Sempre hem comprat a la cooperativa productes com els plàtans, el gingebre o la cúrcuma, però en aquests moments ens subministren prop del 50 % del que us oferim. Generalment la qualitat del que ofereixen és molt acceptable, però amb la situació actual, com tots, fan el que poden. Segons el nostre parer, això no sempre és suficient. Sovint ens arriba un o més productes que no són com esperàvem. Llavors ens trobem en una dicotomia shakespeariana: el servim o no el servim? Som conscients que de vegades ens equivoquem i no triem la millor opció. Ens sap molt de greu si us trobeu a la vostra caixa alguns productes que no us satisfacin. Us agrairem que si és el cas, si us plau, ens ho digueu per tal d'abonar-vos-ho i poder copsar la vostra opinió. Ho transmetrem a la cooperativa i, per part nostra, ens permetrà de prendre decisions comptant també amb la vostra opinió.

Durant aquests darrers dies hem sembrat i plantat a dojo. Diria que són els dies que hem concentrat més sembrades i plantades de tota la nostra història: melons, síndries, pebrots, albergínies, espinacs, remolatxes, lombardes, enciams, fonolls, api-raves, julivert, alfàbregues, tomateres, pastanagues, ravenets, moniatos, carbasses, ... tot això i encara més coses que ara no em venen al cap. En un parell de mesos, a tot estirar, podrem gaudir de nou, tots plegats, de l'abundància d'aquesta terra., 


I per acabar, el que vaig prometre la setmana passada: imatges dels conreus que s'han recuperat dels aiguats. No són gaires, però és prou motiu per celebrar-ho i compartir-ho.


Salut i bons aliments.
Enric
Salut, Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada