dijous, 2 d’abril del 2020

Adaptant-nos

 
Bon dia,

En primer lloc volem agrair-vos que la setmana passada ens féssiu les comandes abans de diumenge a les 10 de la nit. Això ens va permetre poder disposar de tots els productes d'altres pagesos que necessitàvem per abastir totes les vostres comandes. Sabem que representa un esforç de previsió afegit haver de demanar, 3 dies abans que les tingueu a casa vostra, les fruites i verdures que necessitareu per passar la setmana. Hem pogut constatar que és una bona possibilitat per a que ningú es quedi sense el que li cal. De manera que us demanem que a partir d'ara ho feu així per mirar de continuar garantint el subministrament.

La pluja d'aquests darrers dies està fent que s'ens endarrereixin algunes sembres i plantacions. No és una cosa nova, com ja sabeu els que fa temps que sou amb nosaltres. Sortosament és poc el planter que irremeiablement se'ns va consumint a les safates. La major part del que teníem previst fer al camp durant aquests dies eren sembres. A la llavor no li ve d'una setmana... És cert que si sembrem més tard, més tard arribaran les collites. Sovint el camp és així: no pots fer el que tu vols quan ho vols, és el temps qui mana. Organitzar-se amb aquest condicionant és un repte que hem d'assumir contínuament i, certament, un aprenentatge de vida molt valuós.

Aquesta setmana hem afegit un nou producte elaborat per nosaltres: l'agredolç de calçot, pastanaga, figa i meló. Una barreja insòlita, amb productes d'hivern i d'estiu. Una combinació que ha estat possible per la combinació de diferents mètodes de conservació dels aliments que no us desvetllarem ara. Bàsicament per tal de crear una atmosfera de misteri al voltant del producte ;-)


En un altre ordre de coses, us volem comunicar que, tot i que és evident amb les circumstàncies actuals, hem suspès totes les activitats i tallers que teníem previstos fins al mes de maig. Ja us anirem informant de les noves dates quan la incertesa sobre el final del confinament sigui menys evident.

Salut i bons aliments!

Enric
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada