dijous, 4 de juliol del 2019

Portes obertes i activitats d'estiu

Molt bon dia!

Ben empastifats de crema solar (amb filtres solars minerals, no sintètics) cada matí, com a herois agrorurals, ens llancem a l'aventura de sobreviure a la intensitat dels rajos infernals del déu Helios, Ra o Surya, segons qui s'ho miri. Fins ara ho estem aconseguint. Prova d'això és que encara escric aquestes línies. Però no és menys cert que aquestes mateixes línies són també prova de què, d'alguna manera, l'activitat diària ens està afectant com a mínim mentalment. Si més no, a mi.

Aquesta afectació, que de fet no ha fet més que agreujar la bogeria que el nostre projecte ja té declarada des del seu naixement, ha provocat que tornem a llençar-nos a la piscina i us presentem una "programació" estable per aquest estiu del 2019. Com que hem fet un tríptic i tot, us adjunto la imatge i no caldrà que m'enrotlli més, que ja es veu que no tinc el dia....



I com que ja hi érem posats, també hem editat un cartell per les portes obertes que, recordeu, les fem aquest proper diumenge a les 10 del matí.


Apa, Us hi esperem!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada