dijous, 6 de desembre de 2018

Reformes


Bon dia,

I què us puc explicar jo de la feina al camp si fa ja gairebé dos mesos que hi tenim fang? Malgrat la bonança d'aquests dies, el fangueig persisteix quan hi entrem. L'extrema timidesa de la tramuntana d'enguany fa que poc canviïn les coses.

Amb molt feina per fer als camps, però sense les condicions imprescindibles per fer-la, ens hem abocat a fer un seguit de petites reformes i reestructuració dels espais de treball. Dic petites, però al fer-les alternant les collites, la preparació de les comandes, els mercats i el repartiment, segur que se'ns allarguen en el temps. Ben bé fins la primavera vinent.

El cas és que, si tot va com hem previst, canviarem la botiga d'ubicació i la traslladarem al cobert on servíem els àpats de Tasta'l, just al davant d'on és ara. Cal tancar i posar en condicions el cobert per tal que això sigui possible. El nou espai farà alhora de botiga i de punt d'acollida per a les diverses activitats que tenim previstes de fer al Parc, algunes de les quals ja coneixeu per què n'hem anat parlant. De moment som a la fase de disseny i realització del projecte. Esperem aconseguir els permisos necessaris el més aviat possible.

L'espai on actualment hi ha la botiga, passarà a ser l'indret on prepararem les comandes. Això ens permetrà treballar amb més comoditat que no pas ara, ja que en aquests moments aquesta tasca la fem al magatzem i hem d'anar movent coses d'aquí cap a allà en el moment de fer les cistelles.

I per acabar, tal i com us vaig comentar la setmana passada, recordeu que fem vacances del 24 de desembre al 6 de gener. Enguany els que treballem al Parc anirem fent torns la resta de dies de vacances per tal de no deixar-vos sense els nostre productes durant més setmanes.

Resumint la cosa queda així.

No prepararem cistelles els dimecres 26 de desembre i 2 de gener.
No anirem al mercat de Palamós els dissabtes 29 de desembre i 5 de gener.
No anirem al mercat de Torroella els dilluns 24 i 31 de desembre i el 7 de gener.

Ens sap greu pel mercat de Torroella, on estarem tres dilluns sense anar-hi, però ens obligaria a collir durant els dies de vacances i .... deixarien de ser vacances.

Som-hi!
Molts sort i molt bona setmana

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada