dijous, 15 de novembre del 2018

Canviem de tema!

 
Bon dia tinguem!

En aquests moments, per tal de no perdre el costum, el cel s'ha inspirat de nou i ens torna a enviar els seus desitjos de collites abundants. Algú amb contactes per la zona hauria de fer-li arribar que ja en tenim prou. Que el pantans són prou plens, que els rius baixen a vessar, que els boscos (i els camps!) són plens de bolets. Que no tenim prou barques per a tothom i, dit sigui de pas, que tinc les botes d'anar a collir foradades i avui em tocarà anar amb els peus molls tot el dia. Vaja, que algú li digui als responsables que pari o acabarem malament.

Una petita mostra de com ho tenim nosaltres. Vull compartir-ho tot i essent conscient que segur que hi deu haver algú que està pitjor. Així han estat els camps diverses vegades durant aquesta tardor:
Això és un camp d'espinacs (?)
Però res, farem com si el tema no anés amb nosaltres. A hores d'ara ja n'estem cansats de parlar sempre del mateix. Així que, variant una mica, us comuniquem que, a partir d'ara i fins a nous avís, els dimecres obrirem la botiga de casa mitja hora abans. En comptes de les 16:30, serà a les 16:00. L'objectiu del canvi és facilitar que hi puguin passar a comprar els pares i mares que han d'anar a buscar els seus fills a l'escola.

Aquest diumenge passat, a petició dels arrossaires d'Albons, vam participar a la mostra de productes del poble que es va fer en el marc de la "VII Trobada d'Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques de Catalunya" que va tenir lloc a Campmany. De debò que estem molt contents que entitats del poble comptin amb nosaltres, sigui per el que sigui.

I tot i que no parem de fer coses a la finca, malgrat l'aigua, ahir a la tarda ens vam fer un regal i vam anar a visitar el projecte de Llavora, a Ventalló. Llavora és la primera granja de porc ecològic de l'Empordà i la segona de tot Girona. Un projecte engrescador, impulsat per en Pino Delàs i en Lluís Vila, que s'inspira en el comportament natural dels animals per a crear els espais de convivència a la granja i per a enfocar el maneig de garrins, truges i verro.  A Llavora, una paraula poc comuna però que s'usa per a parlar de les truges mares, comercialitzen el seu producte directament al consumidor. Si consumiu carn de porc, us aconsello que feu una mirada al web i que parleu amb ells. Val la pena.
 

I pim, pam, pum... anem a esmorzar que quan claregi ja estiguem a punt.
Molt bona setmana i molta sort.
Si teniu barca, tingueu-la preparada pel que pugui ser ;-)

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada