dijous, 7 de juny del 2018

Rasclejant i altra menudalla

Déu n'hi do amb els xàfecs que van descarregar dimecres i ahir dijous! No sé dir-vos quina quantitat exacta va caure als nostres camps. Les tempestes van ser força localitzades, sobretot dimecres. Fa temps que volem instal·lar una petita estació meteorològica que no només pugui guardar totes les dades que reculli en un historial, sinó que també ens ajudi, segons la humitat i la temperatura que vagi registrant, a preveure la possibilitat de l'aparició de fongs en els cultius. Com que no som capaços d'esbrinar quin aparell ens aniria millor, doncs van passant els mesos i seguim sense estació meteorològica. Potser valdria la pena comprar un pluviòmetre de plàstic en espera que ens decidim, que total són quatre duros ...

El cas és que ahir la terra ja no empassava més aigua i estava ben embassada. Avui la cosa es refarà, però sembla que per diumenge sant tornem-hi i per la setmana vinent, més aigua. Doncs la veritat, ho dic per si hi podeu fer alguna cosa, ja comença a ser moment de més sol i de deixar l'aigua per quan toqui! ;-)

Malgrat tot, els conreus tenen bona pinta. Bé, patates i cebes, entre d'altres, han quedat ajagudes sobre la terra, però ben aviat les collirem i això no ha de ser cap problema. D'altra banda, ja hem tastat les primeres tomates! Compto que en pocs dies en tindrem per oferir-vos-en. Ves que no sigui la setmana vinent.... estem ben venuts al que passi al cel.



Aquesta setmana hem començat de nou a treballar amb en Menut. Ja feia massa temps que, per manca d'eines i de temps, teníem el cavall com mig jubilat. El dimarts l'Enric Larred ens va deixar el seu rascle i ens vam posar a rasclejar alguns camps. Aquí en teniu el testimoni:





Aprofito per comentar-vos que si teniu (o coneixeu algú que tingui) alguna eina de camp antiga i no sabeu què fer-ne, nosaltres miraríem de tornar-la a la vida. N'estem buscant i no resulta gens fàcil.

Som-hi! Que passeu molt bona setmana.

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada