dijous, 21 de juny del 2018

Actualitzant-nos

Ja hem arribat a aquell moment de l'any en què ens passem el dia, i part de la nit, regant i regant. La calor sobtada ha agafat desprevingudes les plantes, acostumades a, gairebé, un raig cada dia. Les fulles queden mig marcides a les hores centrals del dia, fins i tot en alguns conreus acabats de regar. La part positiva d'aquest moments de necessitat insaciable d'aigua, és que s'accelera, gas a fondo, el creixement d'alguns preuats fruits. I per mostra un botó:


Aquesta xindrieta que veieu aquí, ha doblat la seva mida en quatre dies. Si enguany és com habitualment, cap al 20 de juliol ja les tindrem al punt. Més o menys com els nostres melons.

Com ja us vaig comentar la setmana passada, hem començat la feixuga tasca de collir patates a cop de tràmec. Només ho hem fet d'aquesta manera un parell de cops, però ja tenim ganes que les plantes s'assequin, la pell de la patata s'endureixi, i poder entrar amb el tractoret i l'arrencadora de patates. Les patateres no venen molt carregades, però les patates són maques. Potser  aquesta setmana ja les heu tastades...



D'altra banda, ens estem renovant. A més dels nous apartats que podeu veure a la part superior dreta del nostre web i que us donen accés a la nostra activitat a les xarxes socials, també hem actualitzat la senyalística de la finca i del mercat. Aquí en teniu una mostra:

Cartells d'accés al Parc
Pancarta identificativa a la parada del mercat
Hem de marxar a collir, que anem tard.

Molt bona setmana!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada